May 20, 2009

Mastura : Dulu vs Sekarang

Sila fokus pada rambut ye puan²... tiada teknik rebonding langsung! Gambar masa baby banyak yang kat orang.


April 2005 semasa berumur 10 bulan. Dia pakai pacifier sampai umo setahun lebih. Berhenti atas kesedaran sendirilah kununnye.. hehe


Julai 2006. Mulut hijau sebab makan spirulina Elken. Antara 'kudapan' yang mereka gemari. Kena sentiasa ada di rumah


March 2007. Seksi ya amat!


Februari 2008


Jun 2008


Januari 2009


Mei 2009. Dua beradik ni nampak sangat beza tingginya padahal Mastura lahir 2004, Adam lahir 2005. Tak pe.. nanti budak laki akan pintas juga budak perempuan bila dia meningkat remaja.



Transformasi rambut dan ketinggian Mastura yang nampak paling ketara sekali!

7 comments:

Jiey^Mien said...

Fuyoohhh.. Kagum la Kak Sue.. Mintak2 nnt rambut Ian pun transform gak la.. Cam rambut Mastura..

suealeen said...

Jiey^Mien:
akak suka rambut dia yang curly tu pasai 'wet look'. tak letak minyak rambut pun.

Zuhaini said...

a ah la.. dari kerinting kepada lurus! :) i'm so amazed! :D

Pnut said...

wahhhh rambut dia berubah ek...
ala-ala rebonding gitu...

masa dulu kerinting ekk... ermm baby q akak, rambut nipis je,bila la nak lebat, nak dia over nak menyepit bagai dah

suealeen said...

Zuhaini:
rambutnya ya Rabbi dulu punya kerinting.. rimas nengoknye. asal panjang sket akak potong..




Pnut:
saya tak suka sepit rambut anak tapi saya suka potong rambut deme sampai pendek... hehehe... tak pe kak.. rambut nipis ni lelama tebal juga...

intan mama ammar said...

sue: why do u think rambut dia berubah sampai begitu sekali? Dah hampir lurus kan?

** aku suka gambar M & A yg last tu. Kuci lah.

suealeen said...

Intan Mama Ammar:
aku pun takde jawapan saintifik bagi menjawab persoalanmu itu! corak pemakanan ke? ish.. entahlah... hang tengoklah antara februari-jun 2008 pun cukuplah.. beza 4 bulan je tapi rambut dia dah jadi camtu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin