Aug 5, 2009

Siapa pencurinya?

Siapalah pencuri ni? Nak je kalo jumpa daku lempang dia laju² walopun mood aku sangat baik. Biar dilempang sampai ke Alaska yang sejuk itewww:


Teringinnya nak pi ke Alaska. Photo credit to hickerphoto.com


Photo credit to Carnival Cruise Lines


Tak pun biar sampai ke Antartika:


Photo credit to Global Shamming


Ehhh.. kenapa mesti ke tempat yang sejuk je ye? Mosykel plak teman. Pencuri ni punya pasallah. Dah berhari idea berblog ni hilang plus rumah orang tak siap. Siapa entah curi. Pulangkan balik! :P. Dah 5 hari, baru 1 entry dalam bulan Ogos ni. Apa nak jadi ni?







p.s. : Punyalah M walo pun moodku sangat baik! Bloghopping pun tak buat.. ya ampun ye kawan²

14 comments:

Lady of Leisure said...

hehe.. tak sanggup nak pi alaska yg sejuk itew...
musim spring pun dah menggigil sampai cramp sebelah tangan.. tu belum winter lagi tuh..

tak sanggup..

ggggrrrggggrrrrgggrrr...

Mama Qaseh said...

kalo bg free pergi..mungkin nk kot..sekadar nk tgk tmpat org..heheheh

Kerikil Kehidupan said...

Aduh sue...wat suspen jer...ingatkan rumah sue masuk pencuri tadi....rupanya tak der idea...tak per relax2 dulu....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laa...ingatkan umah masok dek penchurik tadi...releks...

Christina Arissa said...

hehehe... comel..

nadnye said...

ingatkan hilang apa tadik.. saspen jea :)

Noina said...

hahaha!

Noina said...

dingin nyer masuk umah kak sue!

Dayah said...

ala..nanti mesti ksue leh rempit entry byk2..jgn risau la..baru awai ogos.panjang la..bulan ni kan 31 hari

dakapan_rindu said...

en M kah pencuri utama itu....
hehehe

Annsyifa said...

hah..sape yg curik tu?!

kene anta g alaska..antartika..
huhu..sejuknya..
macam survivorman kat chanel 5** apa ntah ..lupa dah..
tak sanggup duk sana...
dah biasa sgt dah dgn iklim tropika..!

Ms Diamond said...

Sue, tarik nafas elok2...tido kena cukup. Nti dtg ler idea tu.

kak intan.

fisa said...

lerrrr ku engat ader laaa pncuri real...ghupe2 nyer c pencuri M...isk isk..

suealeen said...

Lady of Leisure:
Makcik nak pegi jugak.. tapi pakai duit daun la.





Mama Qaseh:
Memang rasa teringin nak pergi sejak main jigsaw puzzle yang kakak akak bawak balik dari US.





Kerikil Kehidupan:
Post title kena bikin gempak..





a.z.r.i.n.a.03.07:
Haha.. satgi jadi cerita serigala dengan kambing tu.





Christina Arissa:
Daku memang sentiasa comel Aris oii..





nadnye:
Hilanglah jugak.. hilang mood. Jenuh nak cari balik, bukannye bleh beli kat pasar. Hehehe..





Noina:
Seb baik la tak letak gambo igloo. Apa rasa eikk tinggal kat dalam tu?





Dayah:
Kalo rajin merempit dan motor tak wat hal. Kalo tak, naik basikal je la jawabnya.





dakapan_rindu:
Bahye sebut en M ni. Hubbyku jua namanya bermula dengan huruf M.. :P





Annsyifa:
Tahnye.. entah reti ke idak pulangkan balik. Akak nak try test ja pi Alaska tu. Cam best ja. Tapi tak sebest iklim tropika ni la. Itu dah nyata pasti.





Ms Diamond:
Haaa.. tido saya memang tak pernah cukup.





fisa:
Hehehe.. tajuk tertarik memang da bomb tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin