Oct 17, 2009

Jemputan ke sesi ta'aruf...

~~ This is sticky post. Latest entry below ~~


Ye ye je kan tajuk entry ni... Saya dengan rasa berbesar hati ingin menjemput kawan² ke rumah saya seperti tarikh dan tempat di bawah:



Datanglah ye. You can get to know Syafiah in person. :). Rezeki sedikit dikongsi moga keberkatannya berpanjangan, insyaAllah.






21 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Saya tunggu jer n3 niy tapi sorilah Sue...

Saya pon join ngan adik-bradik buat kat rumah mak on the same day...

lain kali yer..insyallah.

suealeen said...

a.z.r.i.n.a.03.07:
Alamak... tak best la gitu. Tapi takpe. Alamat dah ada tu kan.. bebila datanglah...

Ellysse Akhtar said...

jauhnya sg. buluh...even my best fren wedding at kajang the same day xsempat nak jenguk sbb bz...tingin nak jumpe syafiah in person, bagi die kawan ngan akhtar...huhuhu...anyway so nice that u invoted all ur readers...huhuhu...kang jadik cam iklan KFC tu haaaa....perghhhh

suealeen said...

Ellysse Akhtar:
Tak pe.. insyaAllah cukup. Tak cukup kita serbu clubhouse dengan kedai mamak... hehehe

kelly910 said...

salam sis.. kelly tersenarai tak?? he..he..he..

suealeen said...

kelly910:
Alahai... Kelly ni wat tanya plak... Datang je la...

Lady of Leisure said...

kak sue, nak tanya cam kelly gak la..
lady tersenarai tak..? heheheh..
leh bawak arri n molly?
:D

suealeen said...

Lady of Leisure:
Bawak le, cik puan Lady oii... dengan Teh dan Tam sekali pun bleh. Eh! Teh dengan Tam anak sapa eikk? Ann laaaaa.... keh³!

mirah said...

k sue, how i wish nak pergi tp rasa mcm tak dapat ni. baru dapat surat kena dtg ofis sabtu ahad ni, kami tgh all out utk conference minggu depan. Peluk cium utk syafiah lah ya..

Lady of Leisure said...

hahaha.. teh ngan tam anak ann la kak sue..

Dayah said...

kaksue..terima kasih jemput.saya baru je berada di KL minggu lepas...makanya tak larat dah nak drive 5jam lagi minggu ni..lawak ja...sekali lagi tkasih ingat nak jemput

Jiey^Mien said...

Kak,tingin sesangat nak gi..
Akak emel map ek..
Act hari yg sama abg jiey pun wat open house gak..
Adik dia ni dh janji nk tlg masak..
Tp kalo sempat menyelit, sure kami smpi..
=)

Pijot said...

salam.. ala terignnyer nk p... tp sepupu kawin time nih... 17.10.09 ... ala keciwa thap cipan la daku.... uwa! uwa! sowi k....

saSha.. said...

nak sgt pergi..nak kenal2 syafiah + mak nye..
tapi takut tersesat di tgh jalan..
huhu...

azura said...

akak, inyaallah saya dtg..rindunya...

Christina Arissa said...

wahh.. Aris tersenarai tak sue?
Alalla kene wat lat ta lilat tali tam plom ngan ummi..
RH ker umah Sue?
hhehehehehe

suealeen said...

mirah:
Kalo tak sempat siang, malam pun ok je.





Lady of Leisure:
Hehe... saja gurau²...





Dayah:
Mai la, Dayah. Dok buat reason plak... hehehe





Jiey^Mien:
Tak pe, Jiey. Lambat pun tak pe. Janji datang. Tingin nak jumpa Jiey and Ian... nanti akak send map ye.





Pijot:
Ye la.. kalo sepupu mesti rasa serba-salah tak pergi kan. Tak pe... akak faham.





saSha:
Takut sesat jalan call le. Email saya dan saya bagi nombor tepon k.





azura:
Ala... subang best tak jauh dengan SU. Datang la ye... rindu jugak kat Zura.





Christina Arissa:
Datanglah. Majlis kami lepas gathering RH. Pergi RH, datanglah juga rumah kami, k.

Zuhaini said...

erm... nak pi ke tak, eh...? segan la.. :)

mrs. fakir said...

moga berjalan lancar majlisnya sis.erk,kita tersenarai tak?

asniza said...

salam, sue, maaf ya tak dapat hadir sabtu lepas... tak sempat...

suealeen said...

Sudahnya semua geng RH dan bloggers tak pergi langsung. :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin