May 5, 2009

Berwajah baru...

Rumah Syafiah berwajah baru.. tapi belum tentu dapat attract kawan² baru... tak gitu? Tak pe... 

I'm thinking of starting a project for Mirah and ibuVogue. Mungkin saya boleh rip muzik klasik dari CD yang saya ada ni untuk dimuatturun oleh sesiapa yang berminat. Senang. Free pun free je.. tapi berikan sedikit masa ok! Applicationnya pun saya tak godek lagi... 

Atau mungkin juga boleh terus dengar saja dari blog ni... amacam? Ok tak?

6 comments:

Jiey Mien said...

Kak Sue, I'm interested!!! Nak stimulate Ian's hearing.. =)

mirah said...

kalau boleh, biar blh download lah baru boleh copy masuk cd, blh dengar dlm kete ke kat umah. Kt umah skrg takde internet lagi..hehe demand lak..

thanx k sue..

suealeen said...

Jiey Mien:
dah... akak dah upkan dah...

suealeen said...

mirah:
sebenonye ikut akak nak burn kan je senang. sebabnya lagi cepat. tapi CD kosong ada 1 je ni... sape nak? bleh la akak jual.. hahaha.. idak le.. free je...

mirah said...

nak..nak.. takpe akk burn kn pastu saya byr eh..

suealeen said...

mirah:
insyaAllah akak usahakan. tapi.. tak payah bayarlah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin