Sep 17, 2009

Syafiah and siblings latest photos

Few photos to be shared before we'll be leaving for a one-week holiday:-




Rambut mengerbang dan makin panjang. Ciri² fizikal dari kakaknya semasa kecil jelas terserlah. Ayah mintak mak potong, anak oii. Tapi mak tak berani...










Mastura and Adam got new hair cuts.

Muka budak tak rela kena kepit.




And she couldn't just be left alone. Abih ditendangnya bolsters dan keluar dari kapal.

There's a day when I checked on her, she has slept on the cold floor. Tengoklah baju dan seluar pun dah makin mengecil. Badannya memanjang sampai pusat pun nampak. Lagi pun dia suka beno selak baju.. hish! Pandai memilih antara tilam ibu ayah dengan tilam sendiri. Tak suka cahaya yang terang. Gigi geraham sebelah bawah dah tumbuh 2 batang (make her teeth 11 overall).

Hiatus mode lagi sampai lepas hari raya. Selamat memandu, selamat spend duit untuk hari raya, selamat pulang ke kampung dan kembali pun dengan selamat insyaAllah. We'll miss you guys!








p.s. : Sedar tak sedar dah 8 bulan Syafiah kekal dengan shunt yang ni. Moga ia terus bertahan selama yang ia mampu ya Allah...

17 comments:

Lady of Leisure said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin untuk kak sue sekeluarga..
have a safe journey dan semoga selamat sampai ke destinasi..
:)

Zuhaini said...

selamat hari raya buat kak suealeen sekeluarga!

alahai comelnya adik beradik! :)

nanti pagi raya jgn lupa snap gambar sefamily! :D

wina said...

salam lebaran wat kak sue & family

syafiah dh ade baju raya ke? :-)

Mama Qaseh said...

selamat hari raya kak sue..

suealeen said...

Lady of Leisure:
InsyaAllah... balik Peghelih dak ni?





Zuhaini:
Gambar sekeluarga ye? Hehehe.. bertahun remain low profile.. Cik Addie kata gambar anak tak pe. Gambar kita orang takleh..





wina:
Waaa.. cam tau² je Cik P belum ada baju raya. Malam ni baru nak cari Wina oii.. uwaaaa....

suealeen said...

Mama Qaseh:
Selamat hari raya. You must be excited kan sebab first time beraya dengan anak (di luar dari kandungan).. :). Banyak ke baju cik Qaseh?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Senyap sunyi betul skarang niy...
cariklah mood yang hilang tu yer !


Salam Aidilfitri untuk Suealeen dan Keluarga.

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

selamat hari raya to u & family. have fun!!

Intan @ mama ammar said...

Pandai posing nya kakak dan abang tu!! Selamat hari raya sue!

suealeen said...

a.z.r.i.n.a.03.07:
Hehe.. ritu mood hilang. Sekang ni saja benti jap. Posa..

Selamat hari raya, maaf zahir batin eikk..





Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani:
You too... moga tetap ceria di bumi orang.





Intan @ mama ammar:
Dia orang tu tak posing pun kadang tu... Muka fotogenik agaknya..

Selamat hari raya, Intan. Bila balik SP?

miela77 said...

Salam lebaran..meh amik kad raya daku di blog.. n ada contest baru..meh la join..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI DAKU SEKELUARGA..MOGA CERIA DIHARI RAYA..

suealeen said...

miela77:
Awat kecik nau le kad rayanye? Cenonet sangat...

Anyway, selamat hari raya to you and your family too. Don't drink and drive. Drink coffee ok!

Sarah said...

love the photos! Have a nice holiday!

suealeen said...

Sarah:
Hope I can get online when I'm on holiday.. ughhh!

Christina Arissa said...

salam lebaran buat sue sekeluarga..
Comel 3 beradik ni..

kelly910 said...

sis suealeen... selamat hari raya.. hati2 pulang ke kampung ye.. moga gembira di hari raya..

(dun worry sis.. no matter wat happen.. i wont give up.. and keep blogging.. coz i think im the luckiest person have SIFU like u..)

Anonymous said...

Salam Sue, Selamat Hari Raya buat Sue & keluarga ... Dari Asfa sekeluarga

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin