May 17, 2010

Exam week


Adam will face the 1st formal examination in his life this week. Bear in mind that he's only 4 years and 5 months old this month.

To be honest, I don't know why I feel anxious. I don't expect so much from him. But I think this exam is good to test his ability and to further identify his advantages and weaknesses, so that I could teach him in a correct direction. I have to wait until we get the results!





10 comments:

awa said...

chaiyokkk adam!!
u can do it bebeh...

suealeen said...

awa:
Hari tu dia bawak balik kertas ujian. Banyak betul ooo. Aku ingat dia takleh buat.

ashra said...

hehe..gud luck adam!.. =)
mesti score punye..

fiezaradzi said...

lama tak singgah blog ni.. hehehe.. mg2 adam success ye.. gud luck adam..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

adam anak yg cerdik
pasti dia mampu,kak.
jgn la risau...
good luck, adam!

ibu-uwais-ameenah said...

kak. uwais pun exam start today til thursday. friday celeb hari guru!

sz | m.a.s.s said...

alalalaa...syiann dia...semoga adam cepat sembuh & boleh jawab dgn baik masa exam nnt..
anak saya sarah dah lepas "exam"...minggu lepas...hehehe...maknya yg saspen lebih ni, tggu parent-teacher meeting mggu depan plak...ihiks...

suealeen said...

ashra:
InsyaAllah.





fiezaradzi:
Thanks auntie, Fieza.





Naimatul Hafizah Nor Rodin:
Akak selalu underestimate anak teruna ni. Tak sabar nak tunggu result dia. Padanlah dia beria menghafal dari minggu lepas lagi.





ibu-uwais-ameenah:
All the best to Uwais too. Adam minggu ni exam bertulis, hafazan sampai minggu depan.





sz | m.a.s.s:
Ha.. kenapa mak cam kita ni yang saspen lebih ye? Gamak dah lama tak ambik exam kot... tapi tu la.. test untuk anak adalah test untuk kita juga sebenarnya.

working mom... said...

beb, adam sekolah mane?..ade exam bagai...??

suealeen said...

working mom...:
Ha.. aku pun terkejut sebab ada exam. Anyway, dia sekolah kat PASTI.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin