Apr 18, 2011

Wordless Monday


Mastura, Adam, Syafiah & Zaid. Mastura was and still having a fever, whilst Syafiah was actually sleeping when I was snapping this picture.


Sekadar nota pendek ~ gigi pertama Mastura telah pun tercabut semalam. Sementara itu tali pusat Zaid tanggal pada hari ke-10 selepas kelahirannya.





6 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

Seronoknya tgk anak2 tergolek baring2 santai kan..damai rasa..:)

Azma said...

nampak cam sayang sgt kat sdik dia..

Fakardellawarni said...

kalo tengok gambar syafiah sensorang..mcm small gegurl je..bila letak semua berempat ni...owh..big gegurl mcm mastura la...

fiezaradzi said...

setuju la.. nmpak syafiah dh besar dlm gambar ni.. bestnye tgk anak2 membesar ni..

suealeen said...

Yasmin Nabilah:
Kalau sama santai dan borak dengan dia orang pun memang best.





Azma:
Dia orang ni memang penyayang & tak pernah kacau adik. Selalu cium lagi adalah.





Fakardellawarni:
Badan dia no doubt... sikit lagi boleh saing Mastura.





fiezaradzi:
Akak plak rasa nak freezekan masa... terasa betapa cepatnya mereka membesar.

Murni Delights said...

wah srnoknyer rmai2 lepak2 cam tue..nmpak kakak dan abg syg sgt pda adik2 dia..
syafiah dan baby zaid tdo mcm2 aksi..seronok tgok pic nie..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin