May 27, 2009

On Aerobic Oxygen and Elken products







This is not a promotion. I won't promote this if this item is not working. Dah banyak testimonial orang berikan pasal AO Max dan juga produk Elken yang lain.

AO Max is a refreshing oxygen supplement containing highly bioavailable stabilized oxygen molecules to promote greater alertness and general well-being. High level of bioavailable oxygen in AO Max allows our body to absorb oxygen easily and faster and can be retained in our body for up to two hours. AO Max is an ideal, safe and effective supplement to supply more oxygen to the body while its lemon flavour and aroma leave you feeling refreshed instantly.

Recommended Consumption:
AO Max must be diluted with water, juices or milk and stir well before drinking.

Adults: Take 20 drops each time, 3 times daily.
Children 10 to 16 years old: take 8 to 10 drops each time, 3 times daily.
Children 5 to 10 years old: take 3 to 8 drops each time, 3 times daily.


Ia adalah suplemen oksigen yang mengandungi tahap oksigen stabil yang tinggi untuk meningkatkan kesihatan secara umum, terutamanya untuk mereka yang menjalani hidup yang tertekan dan sibuk serta tinggal di persekitaran yang tercemar. Keadaan akan menyebab kan sel tubuh mereka kekurangan oksigen. Win Aerobic ialah suplemen yang ideal, selamat dan berkesan untuk membekalkan oksigen yang lebih kepada tubuh kita.

Kebaikan:
- Satu pengalak tenaga yang berkesan
- Mencegah jangkitan penyakit
- Meningkatkan fungsi pernafasan
- Menguatkan sistem imun supaya bertahan terhadap jangkitan penyakit
- Meningkatkan peredaran darah
- Meningkatkan kesihatan mental (this is important)
- Meningkatkan kesihatan oral dan gigi

Kelebihan
- Tiada kesan sampingan, kesan segera (segar)
- Satu-satunya suplemen oksigen berbentuk cecair yang STABIL dalam pasaran. Tidak akan hilang walaupun disimpan lama.
- Ia sangat pekat dengan molekul oksigen yang bercas negatif. Ia mengandungi 12,000ppm molekul oksigen yang bersamaan dengan 1000 kali lebih oksigen dalam kandungan yang sama dengan air paip.
- Berasaskan alkali dan mengandungi elektrolit oksigen bercas negatif sahaja untuk membantu meneutralkan keasidan tubuh kita.
- Tidak bertoksin kerana mengandungi ion oksigen yang stabil tidak akan menghasilkan aktiviti radikal bebas.

I've tried few of Elken's products i.e. spirulina, win epa, win tea, lactose-s, Dr. Diet, LD venus, guasa and IG6 colostrum. I could give 2 thumbs up for their great products. Especially the spirulina, lactose-s, IG6, Dr. Diet and LD venus. We even consume the water purified by the Biopure - refreshing taste. Memang mahal sket tapi apa ada hal. Janji berkesan! Dan penting lagi selamat.

Spirulina ni dah macam wajib ada dalam rumah. This is must have item during my pregnancy too. Hasilnya anak akan lebih cantik kulitnya, sistem imun bagus dan otak mereka lebih pick up. Bebudak tu sampai sekarang masih makan spirulina yang menjadi kudap²an mereka. Seolah makan kacang saja.

I used the LD Venus when my mensus was up and down one time ago. It didn't stop after I took the 2-months birth control injection. I took the injection once! Terpengaruh dengan kata² my gynae, "Kamu ni muda lagi. Tengok jarak Mastura dan Adam bla bla bla...". So I tried LD Venus. Hasilnya... wallahhh... my mensus back to normal cycle. Rasa LD Venus ni sedap.. rasanya saya ambil just few bottles kot. Altogether ada 12 botol. Tentang birth control ni, lebih baik kami buat conservative way if you know what I mean. :P.

I also took the IG6 during conceiving Adam. A pill per day (tak berani ambil banyak beb). His hand and leg bones memang keras dan kuat. Maybe that's why he could walk at the age of 11 months, wallahu'alam.

Kita hanya berusaha, selebihnya Allah swt yang tentukan... insyaAllah Dia memberikan ganjaran sesuai dengan usaha kita itu. Zaman ni pulak tu zaman serba tercemar. Oksigen pun makin kurang. Since oxygen is significant to the brain, it's worth to try than not to try, right?





4 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

salam,kak.saya dulu pernah juga makan elken spirulina-memang berkesan tapi mahal sikit.

suealeen said...

ummuabdullahsyaakir:
mahal tapi berkesan tak pe.. berbaloi!

Anonymous said...

hang dah jadik dealer MLM ke? promote jgn tak promote...

KC

suealeen said...

KC:
tak de la kak.. buat entry sebab ada orang tanya...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin