May 25, 2009

We've returned!

This blog has been blocked all night for layout make-over. Sorry for any inconvenience caused! *Terpengaruh dengan Intan punya pasal la ni.. cisss!*

Any comments for this blog new look? I'll update the navigation bar of this blog. Still working on the multi level drop down menus.

9 comments:

| Krsty Pinky | said...

cantik n kemas sekali new layout..i like it!

mirah said...

suka juga. Simple and neat nampaknya.
Mirah tringin gak nak tukar skin tp takde keberanian mahu mencuba lagi hihih..

Intan @ mama ammar said...

suue,aku suka layout ni. Jeles tau, sebab feayued post aku tak kuar gambar. Tolong wey... Bagi kod kau kat aku?

Sarah said...

I really like the new design!~

knv said...

wahahahah!

tukar jugak?

:P

Jiey^Mien said...

Cantik ah kak.. fresh!

suealeen said...

| Krsty Pinky |:
Tapi part of me ada yang kata tak cantik.. guane tu?





mirah:
Tak susah nak tukar layout ni. Cuma kalau yang banyak features kena faham sket dia punya kod tu.





Intan @ mama Ammar:
Cuba hang view page source 2² blog pastu compare. Mungkin hang bleh selit kod html dia kat dalam tu.





Sarah:
Thanks! Thinking about you a lot lately. xoxo!





knv:
Ni namanya dah tak de keje. Pastu pengaruh kawan plak tu.. hish!





Jiey^Mien:
Antara yang latest ni.. tapi ada gak terselit rasa tak puas hatinya.. isk.. manusia!

ibuVouge said...

wah... cantik banget.. kak sue.. saya amat tak pandai nak godek layout.. dah 5 tahun saya berblog tapi saya tak pandai langsung

nampak kemas.. bersih dan teratur je

suealeen said...

ibuVouge:
akak suka godek layout sebab cepat rasa jemu dengan layout sedia ada. IV, tak susah tukar layout, yang trickynya kena faham sket² kod html tu sebab ada masa yang kita nak tu tak menjadi la pulak.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin