Jul 23, 2009

Glass computer?

Saya ala² mencari gambar 'hempas PC/broadband' hari ni... hehehe! Tapi taklah marah sangat. Saja ngengada & lebih-lebih ni.. :P.

However, I found something more interesting to share. That is:


HP glass computer... wujud ke ni? Kat HP website tak de pun. Ke prototaip je ni? Kalo ada, mulalah berangan nak cari sebijik.. :P



Walaweiii... kalo dapat pastu jatuh gedebuk menangis tak berlagu weii... Tapi designnya sangat² menggoda jiwa... Anyway, images source from TechEBlog.







p.s. : Entry ni mula tadi nak cerita benda lain. Awat aku pi melencong ke gadget ni? In fact, nak tulis bahasa rock lagi! Huhu...

6 comments:

azrina said...

wah..betul ker ada nie..bestnyer kalu dapat satu..

~:|:sara:|:~ said...

aku de pnh tgk pc ni kt dlm sony style AxN...tp tak sure lak brand apa...

yg pastinya kalo dpt ni sbijik bangga gilak haku!hahahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

naper ni Sue.. asyik berangan jer dua tiga ari ni ?... Kena grab satu gak bagi lepaskan gerammm..

suealeen said...

azrina:
Tu la kalo dapat satu best kan.. tambah kalo ada orang bagi.. hekhekhek!





~:|:sara:|:~:
HP kot sebab kat web semua tulis HP. Ahhh memang bangga la kalo dapat satu.





a.z.r.i.n.a.03.07:
Berangan ada makna ni.. hehehe...

sya said...

waaa... cantiknyaaa...
ish, memang meleleh laaa...

tapi, kalau dapat kat dawisy, habis laa... sebab semalam dia dah jatuh kan laptop mama, gedebuk! dari atas kerusi.. (nampak sangat mama online di merata2 tempat.. :P)

kalau nak beli yang ni, kena simpan dalam bekas kaca tak boleh buka... hahahaha

suealeen said...

sya:
Mana leh simpan dalam kaca jugak.. harus dengan peti besi gitu.. hahaha. Dah la mahal, fragile la plak tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin