Jul 16, 2009

We're counting...

As of today, Syafiah is using her current shunt for 6 months already. I'm so glad.. alhamdulillah.

Here are some photos of her today:





She's happy. Playing all day long. However, I guess she feels a bit of uneasiness on her teeth matter. She couldn't wait for her milk and she didn't like noises too. Her mood would swing very fast. If she doesn't like something, she would turn left/right easily.







p.s. : Gamaknya mood dia pun tak baik kot.. sebab dia tahu mak dia tengah down. Bila nangis sampai keluar air mata dan kedengaran terlalu sayu bunyinya.

12 comments:

Lady of Leisure said...

hello Syafiah, smart girl..
kalau saya jadi kak sue, tengok syafiah senyum pun dah cukup buat hati gembira dan bersemangat untuk teruskan kehidupan..
:)

Kerikil Kehidupan said...

Moga syafiah terus sihat dan menceriakan hati ibunya...

Sue..tabahkan hatimu..Semoga sue akan terus kuat untuk menempuh hari esok...

| Krsty Pinky | said...

2nd pix dia smile tu sijibik cm mastura... ;)

mirah said...

comelnya syafiah senyum. sweet je.
Moga syafiah sihat saja tu.

DeLLa said...

sweetnya senyuman dia...

knv said...

she is so sweet sue! truly a God-sent!!

fiezaradzi said...

so cute la syafiah bile senyum...saya pun tersenyum..

kak Bib said...

Comeynye senyuman dr mulut munggil Piah tu....nak cubit2 pipi n mulut dia. Makngah rindu kat Piah tau...

Dayah said...

Senyuman anak pengubat duka...

Syafiah ..senyum lebaq lagi ok..kasi mak tu happy..

suealeen said...

Lady of Leisure:
Bersemangat ni.. walo pun adakalanya down, daku sentiasa positif dengan kehidupan.





Kerikil Kehidupan:
Ada sikit tak ceria jugak.. tang berat badan tu.





| Krsty Pinky |:
Dah nama pun adik-beradik. Aku memang selalu berangan nak anak² cam anak Ngasri Saint tu. Muka sejibik semua.





mirah:
Senyuman yang amat mahal sebab budak ni payah nak senyum.





DeLLa:
Sweet seperti orangnya yang baik.





knv:
Bila saya rasa down, cukuplah senyumannya menjadi penawar (Syafiah – penawar).





fiezaradzi:
Akak akan senyum lebar bila dia senyum/ketawa. There’s something about it that makes me smile too.





kak Bib:
Entah bila la nak balik nak jumpa dengan mak ngah, maktok dan lain². Macam dok kat Kanada je jauhnya.





Dayah:
Anak ni payah nak senyum lebar la, Dayah. Tu sebab kalo dia sekali senyum, akak pun ikut senyum jugak.

suealeen said...

saint is supposed to be Sain... duhhh!

Anonymous said...

6sulxxnvk

Feel free to visit my blog post - short term loans

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin