Sep 5, 2009

Tag : Macam² ada...

Tag ni dari sista Azrina3.7. Bertarikh 28 Ogos 2009 bersamaan dengan hari Jumaat. That was like one week ago.


1. Anda rasa anda hot?

Hot!! Sangat hot kalo dok tengah panas terik, atau bila tangguh mandi, atau bila tengah demam.


2. Upload gambar2 kesayangan anda!

I love all my pictures. It's hard to pick, but wait... I'll choose few:







and not to forget... this:
































3. Kenape anda suka/sayang gambar ini?


i) Syafiah was giggling and laughing with sound for the first time. Mengekek-ngekek. Irama yang sangat sedap kedengaran di telinga. Terngiang hingga ke hari ini.

ii) Adam was praying without anyone asking him to perform it. Sangat menyentuh jiwa melihat gambar ini.

iii) Kakak mengajar adiknya membaca.

iv) Me and my late dad at our old house aka rumah sabut. I'll cry every time I remember about the house and my father.


4. Bila kali terakhir anda tak puasa?

Kenapa nak tahu? Macam la boleh tolong gantikan....



5. Lagu terakhir yang anda dengar?

Tuh.. lagu kat sidebar tu... With or Without You by U2. Tak suka? Offkan je...


6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?

Bernafas.


7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama ape?

Saya juga dipanggil Teh oleh beberapa pakcik di kampung. Dan dah tentulah paling suka dengan panggilan Ela.. bukan disebabkan oleh mana² penyanyi atau pun ukuran kain yang dijual di kedai.


8. Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..


1) Mirah (kena lagi... jangan marah ye!)
2) Dayah.
7) Awa (sebab dia makin rajin update blog).






9 comments:

Lady of Leisure said...

wakaka.. baru jer buat tag ni beberapa minggu lepas.. hehe

suealeen said...

Lady of Leisure:
Saja pekena lagi..

Lady of Leisure said...

alamak.. :-P

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wuiisshh..skali buat tuh..

awa said...

kehkehkeh...namo den pn tercalon!
makin rajin hapanye kalo dok bz bekebun je..ngeh²

Dayah said...

nama saya pun ada..skg blum mood nak buat tag tau ksue..nanti2 nooo....

ummu Masyitah said...

picture yang ada kat sini membatkan saya pun turut tersentuh..

Christina Arissa said...

mujurlah namaku tidak tersenarai dalam tagging nih..
kan reti sangat menjawab..ekekekekek

suealeen said...

Lady of Leisure:
Hehehe...





a.z.r.i.n.a.03.07:
Idea datang memang banyak. Sama ada nak terjemah atau tidak dalam bentuk tulisan tu yang jadi masalah.





awa:
Dalam dok berkebun boleh jawab tag tu kira orait la kann..





Dayah:
Tak pe.. peram pun tak pe. Janji buat.





ummu Masyitah:
Masing² menjadi khalifah dengan cara tersendiri.





Christina Arissa:
Harus daku tag dirimu lepas ni..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin